Dalin Events | restaurant nunta Bucuresti, saloan nunta, botez | oferte speciale meniu botez | ballroom si centru evenimente de luxREZERVATI ACUM

Intrebari

Dalin Events prezinta oferte speciale meniu nunta, botez fiind un restaurant nunta Bucuresti cu sala evenimente, botez precum si sala conferinte. Preturi speciale pentru orice tip de petrecere.

Organizarea unui eveniment precum nunta nu este deloc usoara, mai ales ca va doriti sa iasa ca in visele voastre, astfel incat sa nu lasati greselile sa se strecoare si sa va strice buna dispozitie in ziua nuntii.

Dalin Events va ofera solutia perfecta pentru orice tip de eveniment pe care il organizati ! Indiferent ca este vorba despre un eveniment privat (nunta, botez, zi de nastere) sau unul corporate (conferinta, prezentare de moda), noi va stam la dispozitie cu un set complet de servicii. Echipa noastra, formata din profesionisti experimentati si pasionati de ceea ce fac, vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-un prilej de bucurie si sarbatoare.

Veti fi invitat la propria dumneavoastra petrecere, intr-o ambianta calduroasa, plina de gratie si eleganta.

Va oferim in aceasta pagina raspunsurile la acestea, folositoare şi pe intelesul tuturor. Alegeţi categoria potrivita pentru a obtine informatia pe care o cautati.

Felicitari pentru decizia luata si va dorim

CASA DE PIATRA!

Sa fiti intr-un destin si o singura fiinta!
Sa fiti uniti cu voi si plini de vointa!
Iar ce ati construit sa nu dati uitarii,
Pentru ca eternele clipe ce vor dainui
Vor asterne in fiecare zi,
Amintiri frumoase ce mereu vor fi, vii!

Intrebari

Cum se poate ajunge la noi

Tramvaie : 23, 27 ( Statia Bd. Dimitrie Cantemir )

Cu masina :

De ce sa facem nunta la Dalin Events?

Pentru ca raportul calitate/pret este unul excelent si pentru atmosfera creeata la o nunta, greu de egalat. Un alt aspect foarte important acesta a fost renovat complet intr-un nou design de neegalat in Decembrie 2016.

Invitatii nostrii vor avea unde sa parcheze, fara riscul de a fi amendati sau de a fi obligati sa strabata un drum lung pe jos noaptea sau in cazul unei zile ploaiese?

Exista o parcare in imediata vecinatate a Salonului Dalin Events sau se poate parca langa salon intr-un numar mai limitat de masini.

Muzica putem sa o aducem noi?

Da. Va puteti alege DJ-ul, formatia etc. care doriti dvs. Daca aveti insa nelamuriri noi va putem recomanda cateva variante.

Cu cat timp inainte de nunta se rezerva salonul?

Cu proximativ 8 luni inainte de nunta, mai ales daca doresti un salon renumit unde probabil cuplurile se vor “ingramadi” sa rezerve nunta lor.
Pentru a putea rezerva salonul trebuie sa aveti deja stabilita ziua nuntii, numarul de invitati pe care il doriti dar si tema nuntii astfel incat sa se armonizeze cu salonul.
Bine este sa va interesati in mai multe restaurante, sa discutati preturile si alte detalii legate de meniu si decoratiuni.

Ce buget trebuie pregatit pentru nunta?

Bugetul variaza de la o nunta la alta. Puteti calcula orientativ in functie de ceea ce doriti la nunta, spre exemplu restaurantul, meniul daca este cazul, biserica, cununia civila, rochia de mireasa, costumul mirelui, decoratiunile, invitatiile de nunta etc.

Cu cat timp inainte de nunta incep pregatirile?

De obicei pregatirile de nunta incep cu proximativ un an inainte de data stabilita, fiindca veti avea multe de planificat din timp. Majoritatea cuplurilor doresc sa se casatoreasca vara, asadar “aglomeratia” este mare si pentru a prinde o zi la restaurant de exemplu sau la biserica trebuie sa rezervati cu mult timp inainte.
Printre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa stabiliti tipul nuntii (tema nuntii), ca apoi sa stabiliti numarul de invitati si ulterior sa cautati un restaurant care corespunde temei nuntii voastre si care are o capacitate potrivita pentru numarul de invitati pe care il doriti.

Si meniul de nunta?

Nu este chiar atat de dificil sa alegeti meniul, mai ales daca doriti o nunta cat de cat clasica. In general meniul traditional nu a fost contestat de nimeni si inca se mentine.
Daca ati ales o tema de nunta nonconventionala, spre exemplu exotica, in stil zen sau la mare, atunci meniul trebuie adaptat putin stiluli nuntii.
Insa, pentru a nu avea esecuri mari, puteti pastra meniul clasic si, ca surpriza, sa le oferiti invitatilor un sortiment specific stilului nuntii.